2020. november 12., csütörtök

Digitális nomádok

Szia!

Digitális nomádként nemcsak csodálatos helyeken jártam, de rengeteget fejlődtem és kialakítottam több remek módszert arra, hogy hogyan tudjak stresszmentesebben élni, boldogabban megélni a jelen pillanatait, hálásabb, hatékonyabb lenni és kiegyensúlyozottabb a munkámban és a magánéletemben.

Ezeket a módszereket szeretném neked is megmutatni.

Érdekel, hogy kik azok a digitális nomádok?  

Sok ember szerint a digitális nomád, egész nap csak a tengerparton ül koktélt szürcsölve és semmit sem csinál csak élvezi az életet, stressz és kötelezettségek nélkül. Szeretném ezeket a hiedelmeket már az elején elhessegetni, mert ezek a feltevések igazán messze állnak a valóságtól, mert mi nem csak utazunk, felfedezünk, de folyamatosan tervezünk is és emellett még dolgozunk is, hogy meg tudjuk magunknak engedni ezt az életformát, amely a móka mellett, számos feladással és kötelezettséggel is jár, de mi ezt választottuk, így fejlődünk, így élünk, mindig máshol…Az viszont tény, hogy egyszer minden vándor, megtalálja azt, amiért egyszer útra indult van aki előbb, van aki utóbb. Ez mindenkinél más…Valaki megtalálja élete párját, lelki társát, sokan megtalálják az életük célját, szenvedélyüket, álmaik munkáját, legjobb barátaikat, egy életre szóló élményt és valaki megtalálja, azt a helyet, ahol le tud telepedni. Valaki megtalálja a teljes lelki békét a világ káoszában, a komfortzónáján kívül, valaki csak szerelmes az utazásba örökre.

A digitális nomádok általában számos iparágban megtalálhatóak: marketing, tervezés, informatika, írás, tartalomgyártás, fényképészet, filmkészítés, média, korrepetálás, tanácsadás és sok egyéb. Lehetnek távoli alkalmazottak, vagy egyéni vállalkozók, vállalkozók vagy akár freelancerek. Noha a távmunkából dolgozók és a szabadúszók többsége technikailag digitális nomád, a kifejezést leggyakrabban azokra az emberekre használják, akik munka közben külföldön élnek vagy utaznak. Egyes digitális nomádok számos ügyféllel rendelkeznek azok megbízásaiból, beérkező projektmunkákból élnek, míg mások hivatalos megállapodásokkal, heti - havi együttműködésekkel dolgoznak együtt az ügyfeleikkel, amelyek garantálják a munka minőségét, határidőket, számlázható órák számát.

Többi információért kattintsd ide : Digitális nomádok




Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése

...